Frost Vindusfilm

Frostet vindusfilm. Våre dekorative frostede vindusfilmer kommer i et bredt spekter av nyanser, farger og størrelser, slik at du kan finne den perfekte matchen for dine vinduer. Frostfilmen er spesielt utviklet for å brukes på alle typer vinduer og gir deg muligheten til å skape et elegant utseende samtidig som du oppnår privatliv og begrenser innsyn.

Våre dekorative frostfilmer er ikke bare vakre, men også praktiske og enkle å vedlikeholde. En god klut, en sprayflaske og litt såpevann er alt du trenger for å holde filmen ren og skinnende. Vi anbefaler at du vasker filmen minst to ganger i året for å opprettholde den friske og nydelige effekten den gir.

Nå kan du handle frostfilm direkte i vår nettbutikk og nyte alle fordelene den bringer. Våre frostede vindusfilmer slipper inn mellom 70% – 90% av dagslyset, slik at rommet ditt forblir lyst og trivelig samtidig som de bidrar til å redusere varme som slipper inn gjennom vindusglasset. Det er den perfekte løsningen for å balansere lysinntaket og skape et behagelig innemiljø.

La vinduene dine bli et kunstverk ved å prøve litt foliedesign. Vi er stolte forhandlere av frostet vindusfilm fra anerkjente merker som 3M, Avery Denison og Johnson Window Film. Du kan stole på kvaliteten og effektiviteten av våre produkter, og vi er sikre på at du vil bli fornøyd med resultatet.

Gi vinduene dine et nytt utseende og få glede av fordelene med frostet vindusfilm. Utforsk vårt utvalg i nettbutikken og finn den perfekte filmen til dine vinduer i dag!

^

Lysgjennomslipp 80%

^

Innsynshindring både dagtid og kveldstid

^

Lett å montere

^

Kan vaskes daglig

^

5 år fabrikkgaranti

i

Teknisk data: Frostfilm

 • Transmisjon UV Lys »>1″% »>1″%
 • Transmisjon Synlig Lys 80% 80%
 • Total Solrefleksjon 25% 25%
 • Total Solabsorbsjon 21% 21%
 • Total Soltransmisjon 60% 60%
 • Totalt Avvist Solenergi 29% 29%

Konstruksjon

 1. Frostet Polyester med «Satin Overflate»
 2. Lim
 3. Høy optisk polyester kvalitet
 4. PS lim, glasspolymerisering innen 15 dager
 5. Avtagbar sikkerhetsplast