RULLEGARDIN MED SOLFILM

Rullegardin-med-solfilm
Rullegardinen for deg som er opptatt av og vil betale for kvalitet. Med ekstremt bra stabilt system og stor fleksibilitet i design, er dette virkelig rolls royce innen rullegardiner.

Dette er sannsynligvis verdens mest driftssikre og moderne rullegardinsystem. EOS 500 er en nyvinning fra Hunter Douglas, med nøye gjennomtenkt design, som egner seg like godt til små som til store vindusflater.

Det er enkelt, lett å rengjøre og gir god solskjerming og innsynshindring hele døgnet. Rullegardin med solfilm er den optimale løsningen i alle rom, hvor man ønsker å holde en ren og moderne stil. Med flere ulike tekstiler og fargekombinasjoner å velge i, gir rullegardinen deg mulighet til å velge hvor mye lys du ønsker å filtrere og blokkere. Vi har løsningen som passer akkurat deg og dine omgivelser.

Kassettsystemet beskytter duken mot støv, skitt og sollys og gir et eksklusivt inntrykk i ditt hjem eller i et kontor miljø. Med eksklusivt og funksjonelt design gir våre rullegardinener deg muligheten til å kontrollere både varmeinnslipp, lys, utsyn og innsyn, slik du selv ønsker.

Både rammeverk og konstruksjon er slitesterkt, betjeningsmekanismen gir en solid og driftssikker opplevelse av kvalitet, Med en gang solfilm rullegardinen er montert. Det er enkelt å sammenkoble flere rullegardiner ved siden av hverandre. Modulsystemet  gjør det enkelt å skreddersy en løsningen som passer perfekt for deg og dine omgivelser.

Rullegardin med solfilm går aldri av moten!

Snart kan du handle rullegardiner i nettbutikken.

 

 

Forsiden