3M Prestige 40 X Solfilm

3m-prestige-40-solfilm

3M Prestige 40 X solfilm. Dette verdensklasseproduktet er designet for å tone ned vinduets utseende på en unik måte. Mens andre solfilmer med solvarmebeskyttelse vanligvis har høy refleksjon, skiller Prestige-serien seg ut. Her er refleksjonen faktisk lavere enn glasset selv. En av de mest imponerende egenskapene til Prestige-serien er dens optimale effekt når solen står på sitt høyeste, i de varmeste timene på dagen. Det betyr at når solen er på sitt sterkeste, blokkerer solfilmen mest varme og skaper et behageligere inneklima.

Våre solfilmer er konstruert med flere lag metallfri film basert på avansert nanoteknologi. Dette gjør at de slipper gjennom uvanlig mye synlig lys samtidig som de reduserer varmen betydelig. Du kan dermed nyte godt av naturlig lys uten å bekymre deg for overoppheting eller ubehagelig blending. I tillegg reduserer solfilmen mengden av UVA-stråler betydelig, som er hovedårsaken til falming og bleking av møbler, tepper og annet interiør. Med 3M Prestige 40 får du derfor ikke bare en effektiv solvarmereduksjon, men også en beskyttelse av dine kostbare eiendeler.

Å velge riktig solfilm er viktig for å oppnå ønsket effekt og stil. 3M Prestige 40 er den ideelle solfilmen for deg som ønsker å dempe lyset og redusere varmen betydelig. Den skaper en behagelig atmosfære i rommet og gjør det mulig å nyte utsikten uten å bekymre deg for sterkt sollys eller økt innetemperatur.

Solfilmen er spesielt utviklet for å tåle norske forhold og bevare sitt utseende over lang tid. Vi er så sikre på kvaliteten at vi tilbyr en 10 års fabrikkgaranti. Dermed kan du være trygg på at solfilmen vil fortsette å gi deg de ønskede fordelene i mange år fremover.

Tekniske data for 3M Prestige 40 solfilm: IR varmereduksjon: 97%, UV Lys transmisjon: 1%, Synlig lys transmisjon: 37%, Synlig lys refleksjon: 7%, Gjenskinn reduksjon: 53%, Totalt avvist solenergi: 71%, UV Stopp: 99%. Disse tallene bekrefter den imponerende ytelsen til vår solfilm.

Ta kontakt med Solfilmsenteret for å lære mer om våre solfilmer og hvordan de kan tilpasses huset ditt. Vi har et bredt utvalg av solfilmer som passer til enhver stil og behov. Vårt erfarne team vil også hjelpe deg med å velge riktig solfilm og tilby skreddersydde montasjealternativer. Ta grep nå for å oppnå et komfortabelt og beskyttet inneklima i ditt hjem.

Les også om Prestige 70 og Prestige 90.

^

Totalt avvist solenergi 71%

^
Reduserer blendende lys og gjenskinn

^
Reduserer energiforbruket til klimaanlegget
^
Opprettholder sitt utseende over lang tid
^
10 år fabrikkgaranti
h

Teknisk data: 3M Prestige 40 solfilm

  • IR Varmereduksjon 97% 97%
  • Transmisjon UV Lys 1% 1%
  • Transmisjon Synlig Lys 37% 37%
  • Refleksjon Synlig lys 7% 7%
  • Reduksjon Gjenskinn 53% 53%
  • Totalt Avvist Solenergi 71% 71%
  • UV Stopp! 99% 99%