3M Ultra S400 Sikkerhetsfilm

3M-Ultra-S400-sikkerhetsfilm
Ultra S400 sikkerhetsfilm er laget for innvendig montering av glass og vinduer. Filmen har en unik mikrolag kontstruksjon med mange lag polyester film basert på nanoteknologi. Filmen gir høy motstandsevne mot punktering ved påvirkninger av støt, slag og trykkbølger fra eksplosjoner. Filmen er et godt supplement til andre sikkerhetstiltak som alarm og gitter.

Med filmen montert på vinduene vil du alltid ha et optisk klart utsyn. Filmen reduserer de ødeleggende og falmende UV strålene med 98%. Filmen vil effektivt hjelpe til med å holde vinduet plass i sin karm ved trykkbøler fra eksplosjoner som går av i nærheten av vinduene. Alle sikkerhetsfilmer fra 3M har overlegen beskyttelse og passer utmerket for installasjon i boliger, butikker og kontorlokaler.

Sikkerhetsfilmen har en unik konstruksjon. Den er satt sammen med hele 42 mikrolag metaller som gjør den svært slite sterk. Dette igjen gjør sikkerhetsfilmen 40 ganger mer motstandsdyktig mot bryte og punktering en andre standard sikkerhetsfilmer fra andre merker som er i samme tykkelse. Ultra S400 er den nest beste sikkerhetsfilmen fra 3M. Filmen passer godt i kombinasjon med S150 og S600

Alle sikkerhetsfilmer fra Ultra-serien gir effektivt beskyttelse mot personskader, eller skader på gjenstander forårsaket av glasskår og splinter. Alle fragmentene holdes på plass av limet på filmen hvis vinduet ødelegges fra utsiden eller innsiden.

 

^
Lett å montere
^
98% UV-stopp
^
Beskyttelse mot splinskader knusing av glasset
^
Utmerket optisk klarhet
^
Oprettholder sitt utseende over tid
^
10 år fabrikkgaranti

h

Teknisk data: 3M Ultra S400 sikkerhetsfilm

G-verdi:             0,80

Tykkelse:           0,1mm / 100 μ

Toning:              klar

Filmmatriale:   polyester

Klebestoff:       akryl

Filmoverflate:  hardt ripesikkert belegg

EN 12600

EN 356

  • Totalt Avvist Solvarme 20% 20%
  • Reduksjon Blendende Lys 2% 2%
  • Reduksjon UV-Stråler 98% 98%