SOLFILM TIL BIL

Solfilm til bil gir mye mer enn bare bra utseende og god komfort. Profesjonelle solfilmer fra Johnson window film, gir din bil et helt ny look. Som neste mann i gata bare ser langt etter. Med mer enn 40 års produksjonserfaring og engasjement, har Johnson satt sammen et bredt utvalg av solbeskyttelse til bil, som du kan lese om i boksene nedenfor. Solfilmene kan handles direkte i nettbutikken.

Beskytt deg og din bil med førsteklasses solfilm!

 

  1. Omfattende UV-beskyttelse: Solens UV-stråler kan være skadelige for huden din, og eksponering for dem over lengre tid kan øke risikoen for hudkreft. Vår solfilm blokkerer opptil 99% av UV-strålene, noe som gir deg og dine passasjerer en pålitelig beskyttelse mot solbrenthet og hudskader.
  2. Temperaturkontroll og energieffektivitet: En av de største fordelene med vår solfilm er dens evne til å redusere varmeoverføring gjennom vinduene. Dette betyr at temperaturen inne i bilen blir betydelig lavere, spesielt på varme sommerdager. Du kan nyte en mer behagelig kjøreopplevelse uten å stole helt på klimaanlegget ditt. I tillegg bidrar solfilmens isolasjonsegenskaper til å redusere energiforbruket ved at klimaanlegget ikke trenger å jobbe så hardt for å opprettholde en behagelig temperatur.
  3. Reduksjon av blending og økt kjøresikkerhet: Sterk sol kan forårsake ubehagelig blending, noe som reduserer sikten og øker risikoen for ulykker. Vår solfilm reduserer effektivt blending uten å begrense synligheten. Du kan kjøre med tillit og klarhet, selv under intense solforhold, og opprettholde maksimal kjøresikkerhet.
  4. Bevaring av interiør og verdier: Solen kan være nådeløs mot bilens interiør. Langvarig eksponering kan føre til falming, sprekkdannelser og generell forringelse av materialer som setetrekk, dashbord, og interiørpaneler. Vår solfilm blokkerer skadelige UV-stråler og reduserer varmeakkumuleringen inne i bilen, noe som bidrar til å bevare og forlenge levetiden til interiøret ditt. Ved å investere i solfilm, beskytter du dine verdier og opprettholder bilens estetiske appell og verdi over tid.
  5. Personvern og stil: Ønsker du å oppnå ekstra personvern i bilen din? Vår solfilm gir deg en ekstra følelse av privatliv ved å begrense innsynet fra utsiden av bilen, uten å kompromittere synligheten innenfra. Du kan nyte en fredelig kjøreopplevelse og føle deg tryggere når du etterlater bilen din på offentlige steder.

 

Vi tilbyr et bredt utvalg av solfilmtyper fra johnson window film, vi har nyanser og stiler som passer til enhver smak og bilmodell.

Vi er stolte av å tilby deg den ultimate løsningen for å beskytte deg selv, passasjerene dine og bilen din mot solens skadelige stråler – vår førsteklasses solfilm. Med overlegen kvalitet, avansert teknologi og en rekke fordeler, er vår solfilm det ideelle valget for alle bileiere.

Solfilm-til-bil
solfilm-til-bil
solfilm-til-bil
solfilm-til-bil
solfilm-til-bil
Solfilm-til-bil