KONTAKT OSS

Kontakt-oss
Du er alltid hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss enten på telefon eller via e-post. Vårt dedikerte team står klart til å svare på dine spørsmål angående våre produkter, leveringstider og andre henvendelser du måtte ha. Du kan også benytte deg av vår praktiske chat-funksjon ved å trykke på ikonet nederst i høyre hjørne av nettbutikken. Vi ønsker å være tilgjengelige for deg uansett hvilken kanal du foretrekker å bruke.

I tillegg til vår online tilstedeværelse er vi også glade for å tilby gratis befaring i Oslo og Akershus. Dette gjelder spesielt hvis du er interessert i å få profesjonell solfilm eller sikkerhetsfilm montert i ditt hjem eller på arbeidsplassen. Vi kommer gjerne på besøk for å gi deg en grundig evaluering og tilby skreddersydde løsninger som passer dine behov og preferanser. Din trygghet og tilfredshet er vårt høyeste mål.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag og opplev vår profesjonalitet og dedikasjon til å levere førsteklasses tjenester. Vi ser frem til å høre fra deg!

Interiørfolie AS

Cecilie Thoresens vei 7 D

1153 Oslo

+47 92929002

Solfilmsenteret

Åpningstider

man-lør 0800-1700

søndag stengt