sikkerhetsfilm-sikkerhetsfilmer-sikkerhetsfilmen

SIKKERHETSFILM

Sikkerhetsfilmen beskytter deg og dine mot glass splinter hvis uhellet skulle være ute. I nyere tid har vi blitt mer vant til store vindusflater fra gulv til tak, som utgjør et farlig potensiale for små barn med trillevogner og sykler som kan kjøre i full fart mot vinduene. Uhellet kan være ute før man vet ordet av det. Store glass flak fra 2,5 meters høyde kan gi fatale følger. Sikkerhetsfilm kan handles direkte i netbutikken.

 


 

BEDRIFTER

Store vinduer blir mer vanlig i kontorlandskap og i industrien. Det gir mye naturlig lys og en følelse av større plass. Sikring med sikkerhetsfilm fra Johnson vil gi et tryggere arbeidsmiljø og større sikkerhet for ansatte. Hverken medarbeidere, inventar eller ømfintlig utstyr vil bli skadet av glassbiter om uhellet skulle være ute. Samtidig beskyttes det imot uvedkommede.

 


 

BUTIKKER

Et knust vindu, alt av verdi er forsvunnet, glassbiter i hele lokalet. Mye ekstra kostnader og bryderi. Desverre et altfor vanlig hendelse. sikkerhetsfilm i forbindelse med alarm og andre sikkerhetstiltak begrenser muligheten for dette betydelig.

 


 

SKOLER OG BARNEHAGER

Det som i utganspunktet er en lek, kan ende i alvorlige personskader. Skoler og barnehager utsettes også ofte av innbrudd og hærverk. En sikkerhetsfilm er et sikringsprodukt som kan forhindre at slike ting skjer. Sammen med andre sikring produkter, er sikkerhetsfilmer en viktig addisjon for å sikre en trygg barnehage og skolegang for store og små.

 


 

INDUSTRIBYGGNINGER

Flere fabrikker har høyeksplosive materialer eller maskiner som arbeider under høye trykk. Sikringen slik den er i dag, de fleste steder er for dårlig. Sikkerhetsfilm kan hindre omfanget av en eventuell eksplosjon med fragmenter som slynges ut med stor kraft.

 


 

ET KOMPLETT PROGRAM

Sikkerhetsfilmer selges i ulike tykkelser og kan også leveres med integrert solfilm som standard. Det er derfor en god idé å kontakte en oss for å finne den rette sikkerhetsfilmen for dine behov. Kontakt oss om du har spørsmål om sikkerhet med sikkerhetsfilm.