SIKKERHETSFILM

Sikkerhetsfilm med overlegen ytelse som beskytter deg og dine mot glass-splinter hvis uhellet skulle være ute. I nyere tid har vi blitt mer vant til store vindusflater fra gulv til tak, som utgjør et farlig potensiale for feks små barn med leker og trillevogner som kan kjøre i full fart mot vinduene. Uhellet kan være ute før en vet ordet av det. Store glass splinter fra 2-3 metershøyde kan gi deg og dine nærmeste fatale følger. Du kan handle sikkerhetsfilm direkte i nettbutikken.

Bedrifter

Store vinduer blir mer vanlig i kontorlandskap og i industrien. Det gir mye naturlig lys og en følelse av større plass. Sikring med vindusfilm fra Johnson window film og 3M vil gi et tryggere arbeidsmiljø og større sikkerhet for ansatte. Hverken medarbeidere, inventar eller ømfintlig utsyr vil bli skadet av glassbiter/splinter om uhellet skulle være ute. Sikkerhetsfilmen vil alltid holde glasset på plass. Samtidig beskyttes det imot uvekommende som ønsker adgang gjennom dører og vinduer hvor filmen er montert.

Butikker

Et knust vindu, alt av gjenstander med verdi er forsvunnet, glassbiter i hele lokalet. Mye ekstra kostnader og bryderi. Desverre er dette en altfor vanlig hendelse. Med en sikkerhetsfilm montert på vinduene begrenses mulighetene for disse skadene betydelig.

Skole og barnehager

Det som i utgangspunktet er en lek, kan fort ende i alvorlig personskade. Skoler og barnehager utsettes ofte for innbrudd og hærværk. En sikkerhetsfilm er et godkjent sikringsprodukt som kan forhindre rask adkomst gjennom dører og vinduer. Sammen med alarm er vindusfilmen en viktig addisjon for å sikre en trygg barnehage og skolegang for små og store barn.

Industribygg

Flere fabrikker og industribygg har eksplosive materialer eller maskiner som kan utgjøre risiko for arbeidere. Med en sikkerhetsfilm montert på vinduene kan forhindre at glasskår kommer flygende gjennom luften ved eventuelt eksplosjon. Alle våre sikkerhetsfilmer tåler høye trykk og er Sintef godkjent.

Et komplett program

Våre sikkerhetsfilmer selges i ulike tykkelser og kan leveres med integrert solfilm som standard. Det er derfor en god ide å kontakte oss for å finne den rette sikkerhetsfilmen for ditt behov. Kontakt oss om du har spørsmål om sikkerhet med sikkerhetsfilm.