Vindusfilm

Vindusfolie

Alt innen vindusfolie/vindusfilm til bedrifter og private

Produksjon, design og montering av vindusfilm til vinduer og glass. Skjerming med vindusfilm, frosting av glass, vindusdekor og profilering. Kontakt oss for gratis befaring i Oslo-Akershus.

Vi tilbyr en stor rekke vindusfilmer med og uten mønstre i foskjellige design og størrelser. Du kan raskt og enkelt, kunne velge en vindusfolie som passer ditt øye på glasset. Om du har en egen visjon eller en ide om hvordan vindusfolien skal designes, så kan vår utvikler avdeling bistå med det du trenger.

Vi tilbyr å skjære de forskjellige vindusfoliene etter dine ønsker. Vi skjærer reklame tekster, logoer, eller om du ønsker klitremerker, så fikser vi det.

Våre frostede filmer vil gi inntrykk av et syre-etset eller sandblåst utseende. Flere av våre filmer vil gi privatliv men vil også slippe inn, et godt nivå med naturlig lys, ca 70 – 90% avhengig av type vindusfilm.

Et stort utvalg av våre vindusfilmer kan du bestille direkte i vår nettbutikk. Vi tilbyr å tilskjære din folie etter eksakt størrelse, mot et lite vederlag om det er ønskelig.

Skulle du ha noen spørsmål om vindusfolie, eller du ønsker en film som vi ikke har utstilt på vår hjemmeside, ta kontakt med oss og vi vil hjelpe deg å skaffe det produktet du leter etter. Alle våre filmer er lette å montere og vi sender med monteringsveiledning.

 

 

 

Forsiden