OM OSS

Interiørfolie AS er en pålitelig og anerkjent distributør og forhandler av solfilmmerker som SunTek, 3M og Johnson Window Film i hele Norge. Vi er dedikert til å tilby våre kunder et bredt spekter av solskjermings- og energibesparingsløsninger av aller høyeste kvalitet. Med vår ekspertise og omfattende erfaring er vi stolte av å kunne sikre at du får det absolutt beste som markedet har å tilby.

Vårt erfarne team av eksperter setter en ære i å hjelpe deg med å skape en behagelig og energieffektiv atmosfære både for deg selv, din familie og dine ansatte. Uansett om det er i private hjem eller kommersielle bygninger, har vi solfilmer som er grundig utviklet for å gi enestående varmereduksjon og forbedre inneklimaet. Med oss kan du være trygg på at vi strekker oss langt for å finne den perfekte solfilmen som matcher dine spesifikke behov og preferanser.

Vi er stolte av ikke bare å tilby et bredt utvalg av solfilmsløsninger, men også å være et pålitelig navn innen solskjerming. Vår ekspertise og pålitelighet har gjort oss til ledende innen solskjerming i Norge. Når du velger solfilmer fra Interiørfolie AS, velger du kvalitet, pålitelighet og enestående effektivitet.

Ta kontakt med oss i dag og oppdag hvorfor vi er Norges foretrukne leverandør av solfilmer. Vårt erfarne team står klare til å veilede deg gjennom hele prosessen og finne den ideelle solfilmen som oppfyller dine spesifikke behov. Velg solfilmer fra oss mot – din vei mot en solskjerming for fremtiden.

om-oss