3M Prestige 70 X Solfilm

3M Prestige 70 X solfilm. Dette verdensklasseproduktet er designet for å tone ned vinduets utseende på en unik måte. Mens andre solfilmer med solvarmebeskyttelse vanligvis har høy refleksjon, skiller Prestige-serien seg ut. Her er refleksjonen faktisk lavere enn glasset selv. En av de mest imponerende egenskapene til Prestige-serien er dens optimale effekt når solen står på sitt høyeste, i de varmeste timene på dagen. Det betyr at når solen er på sitt sterkeste, blokkerer solfilmen mest varme og skaper et behageligere inneklima.

 

Våre solfilmer er konstruert med flere lag metallfri film basert på avansert nanoteknologi. Dette gjør at de slipper gjennom uvanlig mye synlig lys samtidig som de reduserer varmen betydelig. Du kan dermed nyte godt av naturlig lys uten å bekymre deg for overoppheting eller ubehagelig blending. I tillegg reduserer solfilmen mengden av UVA-stråler betydelig, som er hovedårsaken til falming og bleking av møbler, tepper og annet interiør. Med 3M Prestige 70 utvendig får du derfor ikke bare en effektiv solvarmereduksjon, men også en beskyttelse av dine kostbare eiendeler med filmens høye UV-avvisning.

Å velge riktig solfilm er viktig for å oppnå ønsket effekt og stil. 3M Prestige 70 er den ideelle solfilmen for deg som ønsker å dempe litt av det naturlig sol- lyset og redusere varmen betydelig. Den skaper en behagelig atmosfære i rommet og gjør det mulig å nyte utsikten uten å bekymre deg for blendende sollys eller økt innetemperatur.

Solfilmen er spesielt utviklet for å tåle norske forhold og bevare sitt utseende over lang tid. 3M er sikre på kvaliteten at de tilbyr en 10 års fabrikkgaranti. Dermed kan du være trygg på at solfilmen vil fortsette å gi deg de ønskede fordelene i mange år fremover.

3M Prestige 70 er solfilmen for deg som ønsker godt utsyn og god varmedemping.

Les også om Prestige 40 og Prestige 90.

 

^

Optisk klar solfilm

^
99,9% UV stopp

^
Trenger ikke kantforsegling

^
Virker hele døgnet

^
Passer alle typer vinduer

^
10 år fabrikkgaranti

i

Teknisk data: 3M Prestige 70

  • IR Varmereduksjon 97% 97%
  • Transmisjon UV Lys 1% 1%
  • Transmisjon Synlig lys 63% 63%
  • Utvendig Lys Refleksjon 12% 12%
  • Reduksjon Gjenskinn 20% 20%
  • Totalt Avvist Solenergi 70% 70%
  • UV Stopp! 99% 99%