SOLFILM TIL HUS

Solfilm-til-hus

Solfilm til hus og kontor. I Norge er vi vant med gardiner og persienner som beskytter oss mot skarpt sollys og innsyn. Men stadig flere oppdager fordelene med å velge en solfilm løsning i stedet. Rett og slett fordi det er rimeligere og mer anvendelig enn tradisjonelle solskjermingsløsninger.. Solfilm til hus, kan brukes som enten som innvendig eller utvendig solskjerming, avhengig av bruken og virkemåte. Besøk vår nettbutikk for gode tilbud.

SVALT OM SOMMEREN MED SOLFILM

Solfilm til hus og kontor vil hjelpe deg med å holde alle rom svalt om sommeren, og våre solfilmer reflekterer opp til 86 prosent av solens strålingsvarme. Samtidig blokkerer ikke solskjermings-filmen for utsikten din, som med en persienne eller tette gardiner. Men lar lyset slippe inn, uten at det blir altfor skarpt, varmt eller at det bleker og falmer møbler og interiør med skadelige UV-stråler. Med en god solfilm på vinduene reduserer du også effektivt bruken av aircondition anlegget, og du sparer dermed energi og penger.

VARMT OM VINTEREN MED SOLFILM

Solfilm forbedrer inneklimaet også om vinteren. Noen av våre filmer er nemlig laget for å isolere glasset og reduserer dermed varmeutslipp gjennom vinduene (kulderas). Dermed sparer du både masse penger på unødvendig oppvarming, enten det er huset eller på kontoret.. Les mer om 3M Thinsulate

STOPP INNSYN MED SOLFILM

Med enkelte solfilmer kan du trygt si farvel til de tradisjonelle solskjermingsalternativene som persienner og annen innendørs solskjerming som innsynshindring, siden noen av våre solfilmer hindrer innsyn uten at det påvirker utsikten din. Prøv vår solskjerming til hus og kontor.

SIKKERHET MED SOLFILM

Filmen gir en viss sikkerhet om glasset knuses. solfilmen vil holde glassbitene på plass og minske risikoen for personskader. Ønsker du en mer omfattende beskyttelse og sikkerhet, bør du vurdere en av våre dedikerte sikkerhetsfilmer. Våre sikkerhetsfilmer kan bestilles med integrert solskjerming om det er ønskelig.

SOLFILM TIL HUS, BOLIG OG KONTOR

Med en topp moderne solfilm slipper du behagelig lys inn i arbeisdslokalene, samtidig som du ungår at det blir for varmt eller at du blir utsatt for sjenerende reflekser i TV, dataskjermer og andre blanke overflater. Resultatet er et behagelig lys og mer behagelig arbeid og inneklima. 

SOLFILM PÅ BUTIKKER OG UTSTILLINGSVINDUER

Et godt alternative er å montere en Anti-UV film eller en varmedempende film i butikk og utstillingsvinduer. Da unngår man varmeoppheting og bleking av utstilte varer og inventar. Vår UV-film og noen av våre solfilmer fra 3M har opptil 99,9% UV stopp.

Solfilm-til-hus