SOLFILM TIL HUS

Solfilm-til-hus

Solfilm til hus og kontor. I Norge er vi vant med gardiner og persienner som beskytter oss mot skarpt sollys og innsyn. Men stadig flere oppdager fordelene med å velge en solfilm løsning i stedet. Rett og slett fordi det er rimeligere og mer anvendelig enn tradisjonelle solskjermingsløsninger.. Solfilm til hus, kan brukes som enten som innvendig eller utvendig solskjerming, avhengig av bruken og virkemåte. Vi fører solfilm med unike egenskaper som reduserer opptil 99% av varmen som kommer inn gjennom vinduene.  Besøk vår nettbutikk for gode tilbud.

Svalt om sommeren med solfilm

Solfilm til hus og kontor vil hjelpe deg med å holde alle rom svalt om sommeren, og våre solfilmer reflekterer opp til 86 prosent av solens strålingsvarme. Samtidig blokkerer ikke solskjermings-filmen for utsikten din, som med en persienne eller tette gardiner. Men lar lyset slippe inn, uten at det blir altfor skarpt, varmt eller at det bleker og falmer møbler og interiør med skadelige UV-stråler. Med en topp moderne solfilm på vinduene reduserer du også effektivt bruken av aircondition anlegget, og du sparer dermed energi og penger.

Varmt om vinteren med solfilm

Solfilm forbedrer inneklimaet også om vinteren. Noen av våre filmer er nemlig laget for å isolere glasset og reduserer dermed varmeutslipp gjennom vinduene (kulderas). Dermed sparer du både masse penger på unødvendig oppvarming, enten det er huset, fritidsboligen eller på kontoret.. Les mer om Low E-20

Stopp innsyn med solfilm

Med enkelte solfilmer kan du trygt si farvel til de tradisjonelle solskjermingsalternativene som persienner og annen innendørs solskjerming som innsynshindring, siden noen av våre solfilmer hindrer innsyn uten at det påvirker utsikten din vesentlig. Prøv vår solskjerming til hus, hytte og kontor.

Sikkerhet med solfilm til hus

Filmen gir en viss sikkerhet om glasset knuses. solfilmen vil holde glassbitene på plass og minske risikoen for personskader. Ønsker du en mer omfattende beskyttelse og sikkerhet, bør du vurdere en av våre dedikerte sikkerhetsfilmer. Våre sikkerhetsfilmer kan bestilles med integrert solskjerming om det er ønskelig. Vi fører sikkerhetsfilmer fra 3M og Johnson window film.

Vindusfilm til hus, hytte og kontor

Med en topp moderne solfilm slipper du behagelig lys inn boligen og i arbeisdslokalene, samtidig som du ungår at det blir for varmt eller at du blir utsatt for sjenerende reflekser i TV, dataskjermer og andre blanke overflater. Resultatet er et behagelig lys og mer behagelig arbeid og inneklima. 

Solfilm til butikk og bedrifter

Et godt alternative er å montere en Anti-UV vindusfilm eller en varmedempende film i butikk og utstillingsvinduer. Da unngår man varmeoppheting og bleking av utstilte varer og inventar. Vår UV-vindusfilm og noen av våre solfilmer fra 3M har opptil 99,9% UV stopp og muligheten for å stoppe alt av solvarme som skinner inn i  butikklokalene.

solfilm-til-hus
Solfilm-til-hus

Opti Natural 20Opti Natural 35Silver 20Silver 35Multi 40Low-E 20Low-E 50⎮                                                                                       3M Night – Vision 153M Night – Vision 35

Natural 20 XNatural 35 X⎮Natural 50 X⎮Silver 20 XSilver 35 X⎮Silver 50 X⎮Dual-Reflective 01 X⎮Dual-Reflective 10 X⎮Dual-Reflective 25 X⎮Dual-Reflective 50 X⎮3M Prestige 903M Prestige 703M Prestige 40