Solfilm til hus

SOLFILM TIL HUS 

                                                           

 

Solfilm til hus og kontor. I Norge er vi vant med gardiner og persienner som beskytter oss mot skarpt sollys og innsyn. Men stadig flere oppdager fordelene med å velge en solfilm løsning i stedet. Rett og slett fordi det er rimeligere og mer anvendelig. filmen kan brukes som enten innvendig eller utvendig solskjerming avhengig av bruken og virkemåte. 

 


 

SVALT OM SOMMEREN MED SOLFILM

 Solfilm til huset vil hjelpe deg med å holde et rom svalt om sommeren, og våre solfilmer reflekterer opp til 86 prosent av solens strålingsvarme. 

Samtidig blokkerer ikke solskjermings filmen for utsikten din, som med en persienne eller tette gardiner, men lar lyset slippe inn uten at det blir altfor skarpt, varmt eller at det bleker og falmer møbler og interiør med skadelige UV-stråler. Med en god film reduserer også effektivt bruken av aircondition anlegget, hvis det er installert.

 


 

VARMT OM VINTEREN 

 Solfilm forbedrer inneklimaet også om vinteren. Noen av våre filmer er nemlig laget for å isolere glasset og reduserer dermed varmeutslipp gjennom vinduene (kulderas). Dermed sparer du både energi og penger. Les mer om 3M Thinsulate.


 

STOPP INNSYN MED SOLFILM

Med enkelte solfilmer kan du trygt si farvel til de tradisjonelle alternativene som persienner og annen innendørs solskjerming som innsynshindring, siden noen av våre solfilmer hindrer innsyn uten at det påvirker utsikten din.

 hjhh

SIKKERHET 

Filmen gir en viss sikkring om glasset knuses. solfilmen vil da holde glassbitene på plass og minske risikoen for personskader. Ønsker du en mer omfattende beskyttelse og sikkerhet, bør du vurdere en av våre dedikerte sikkerhetsfilmer.


 

EN BEDRE ARBEIDSPLASS MED SOLFILM

 Med en god solfilm slipper du behagelig lys inn i arbeisdslokalene, samtidig som du ungår at det blir for varmt eller at du blir utsatt for sjenerende reflekser i dataskjermer og andre blanke overflater. Resultatet er et behagelig lys og mer behagelig arbeid og inneklima. 

 


 

SOLFILM I BUTIKKER OG UTSTILLINGSVINDUENE

 Et godt alternative er å montere en Anti-UV film eller en varmedempende film i butikk og utstillingsvinduer. Da unngår man varmeoppheting og bleking av utstilte varer og inventar. Noen av våre solfilmer har optill 99,9% UV stopp.

 

 

 

Solfilm til hus