3M Ultra S600 Sikkerhetsfilm

3M-Ultra-S600- Sikkerhetsfilm

3M Ultra 600 sikkerhetsfilm er laget for innvendig montering av glass og vinduer. Filmen har en unik mikrolag kontstruksjon med mange lag polyester film basert på nanoteknologi. Filmen gir høy motstandsevne mot punktering ved påvirkninger av støt, slag og trykkbølger fra eksplosjoner. Filmen er et godt supplement til andre sikkerhetstiltak som alarm og gitter.

Med filmen montert på vinduene vil du alltid ha et optisk klart utsyn. Filmen reduserer de ødeleggende og falmende UV strålene med 98%. Filmen vil effektivt hjelpe til med å holde vinduet plass i sin karm ved trykkbøler fra eksplosjoner som går av i nærheten av vinduene. Alle sikkerhetsfilmer fra 3M har overlegen beskyttelse og passer utmerket for installasjon i boliger, butikker og kontorlokaler.

3M Ultra S600 Sikkerhetsfilm har en unik konstruksjon. Den er satt sammen med hele 42 mikrolag metaller som gjør den svært slite sterk. Dette igjen gjør sikkerhetsfilmen 40 ganger mer motstandsdyktig mot bryte og punktering en andre standard sikkerhetsfilmer fra andre merker som er i samme tykkelse. Ultra S600 er den beste sikkerhetsfilmen fra 3M. Filmen passer godt i kombinasjon med S150 og S400

^

Personbeskyttelse ved splintskader, trykkbølger, vandalisme og skadeverk

^

98% UV Beskyttelse

^

Beskyttelse mot splintskader ved innbrudd

^

Utmerket optisk klarhet

^

Oprettholder sitt utseende over lang tid

^

Lett å montere

^

10 år fabrikkgaranti

i

Teknisk data: 3m Ultra S600 sikkerhetsfilm

G-verdi:            0,69

U-verdi:            0,50  

Tykkelse:          0,05 / 50 μ

Toning:             klar

Filmmatriale:   polyester

Klebestoff:       akryl

Filmoverflate:  Hardt ripesikkert belegg

NS-EN 12600

NS-EN 356

  • Totalt Avvist Solvarme 21% 21%
  • Reduksjon Blendende Lys 2% 2%
  • Reduksjon UV-Stråler 98% 98%