LAKKBESKYTTELSESFILM

Ultra lakkbeskyttelsesfilm serie fra SunTek er en optisk klar beskyttelsesfilm til bil som er lett å montere, og nesten umulig å ripe opp. Hvis lakkbeskyttelsesfilmen får en ripe eller to, vil filmen automatisk helbrede seg selv. Her er noen eksempler på hvorfor Ultra lakkbeskyttelse fra SunTek er bedre en andre tilsvarende lakkbeskyttelsesfilmer fra andre produsenter. Lakkbeskyttelsesfilm kan kjøpes direkte i nettbutikken.

Bedre klarhet

Filmen er en optisk klar film, ingen av de andre produsentene har klart å utvikle en like transparent film med samme egenskaper.

Overlegen mot flekker og riper

Med sin revolusjonerende konstruksjon er den verdens beste lakkbeskyttelse mot riper og flekker.

Lakkbeskyttelse som helbreder seg selv

Med sin unike nanoteknologi vil lakkbeskyttelsesfolien automatisk helbrede seg selv etter at den har blitt utsatt for riper og støt.

Lett å montere

Med sin elastiske laminat og patenterte limsystem, vil filmen være lett å montere, selv for personer uten erfaring. Lakkbeskyttelsesfilmen er også meget lett å skjære til i kanter og lister.

Med sin helt nye formel har SunTek klart å utvikle en lakkbeskyttelse som er lett å tilpasse. Man trenger ikke å bruke maskeringstape som ved andre filmer under montering. Dette gir mindre kapp og raskere installasjon.