INNVENDIG SOLFILM

En solfilm fra Solfilmsenteret til innvendig bruk gir ikke samme solvarmeavvisende effekt som en utvendig montert solfilm. Men frykt ikke! Vi har flere vindusfilmer som effektivt reduserer infrarøde (IR) stråler, ansvarlig for hele 53% av solens oppvarming gjennom glasset. Solfilmene er spesielt utviklet for å hjelpe deg å holde temperaturen nede på varme sommerdager, slik at du kan nyte et kjøligere innemiljø.

Men vi stopper ikke der! Våre innvendige solfilmer er ikke bare geniale når det gjelder å redusere varme, de hindrer også blending fra sterkt sollys og tilfører ekstra personvern mot nysgjerrige blikk utenfra. Du kan trygt senke persiennene og slappe av i komfort og privatliv, uten å bekymre deg for nysgjerrige øyne.

Ønsker du maksimalt privatliv med en mørk film? Da anbefaler vi våre innsynsfilmer med tallkombinasjon fra 05 – 20. Disse filmene er spesielt mørke og garanterer at du ikke kan bli sett gjennom vinduene fra utsiden. Du kan endelig nyte et privat og avslappende rom uten at det går utover synligheten ut av vinduet.

For de som vil ha en lysere film med god klarhet, anbefaler vi våre filmer med tallkombinasjon fra 25 – 90. Disse filmene gir fortsatt god innsikt og lar deg nyte utsikten samtidig som de blokkerer solens stråler. Du får det beste av begge verdener, med blendende utsikt og beskyttelse mot solens skadelige stråler.

Vær imidlertid forsiktig med å montere altfor mørke filmer innvendig da dette kan føre til termisk brudd på glasset. For større glassflater over 5 kvm, anbefaler vi nøye montering av solfilmer som absorberer mye varme. Vårt erfarne team står klart til å gi deg råd og veiledning i valget av solfilm, slik at du kan føle deg trygg og sikker.

Usikker på hvilken solfilm du bør velge? Du er velkommen til å kontakte oss for råd og veiledning. Vi anbefaler også trygt vår Multi 40 film for 3-lags glass og andre vinduer der du er usikker på den beste solfilmtypen. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for ulike vindustyper, slik at du kan finne den perfekte solfilmen for ditt behov.

Våre solfilmer er kompatible med alle typer glass, slik at du kan velge med trygghet og ta kontroll over lys, solblendingsproblemer og varme i rommet ditt. Bestill nå på vår nettside og skap ditt perfekte rom med våre innvendige solfilmer.

 

Våre innvendige solfilmer mot lys, solblending og solvarme:

 

  • Opti Natural 20
  • Opti Natural 35
  • Silver 20 IN
  • Silver 35 IN
  • Multi 40
  • 3M Night-Vision 15
  • 3M Night-Vision 35
  • UV-Film
  • Low-E 20 Energisparefilm
  • Low-E 50 Energisparefilm

 

 

Du kan handle alle våre innvendige solfilmer direkte i nettbutikken